Meergranenbrood

Bij Sportsbar Groningen zijn alle broden meergranenbrood soorten. Hiernaast hebben we voor de echte liefhebbers twee uitzonderingen in het assortiment: de witte bol en het Turks brood.

Meergranenbrood wordt van meerdere graansoorten gemaakt. Bijvoorbeeld tarwe en maïs, gerst en rogge. De term “meergranen” is wettelijk niet vastgelegd. Meergranenbrood kan gemaakt worden op basis van bloem en op basis van (volkoren)meel.

Waldkorn® Vital

Waldkorn® Vital bevat alles wat nodig is voor een dag vol actie en vitaliteit: lekkere en gezonde granen, met extra calcium én vitamine E. Een meergranenbrood met een lichtere kleur, maar verder met alle eigenschappen die Waldkorn® zo bijzonder maken. Net dat extraatje voor een actieve werkdag of sportief weekend.

Omegabrood

Omega is een nieuw brood met Omega 3-vetzuren. Omegabrood is niet het zoveelste meergranenbroodje, maar een nieuwe variant in het bruinbrood segment; nog altijd de populairste en meest verkochte broodsoort van Nederland.

Omega 3-vetzuren

Omega 3-vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren die bijdragen aan een goede conditie van hart en bloedvaten. Omega 3-vetzuren komen vooral voor in vette vis. In ons Westerse voedingspatroon is er meestal niet veel plaats voor vis. Om er zeker van te zijn dat je elke dag toch voldoende Omega 3-vetzuren inneemt is er nu Omegabrood. Omega is het eerste broodje in Nederland met de Omega 3-vetzuren EPA en DHA.